Leuk cadeau voor sinterklaas of kerst

De pocketboekjes met grappige uitspraken uit het basisonderwijs en de zorg, zijn ideale cadeautjes voor de kerst of voor sinterklaas. Het zijn betaalbare / goedkope cadeaus van slechts € 5,95 die toch origineel en leuk zijn om te krijgen. Ook als personeelsgeschenk, surprise cadeau of in een kerstpakket misstaan de boekjes niet.


Onze sinterklaas / kerst aanbevelingen:

Uitgeverij Lolboek werkt hard aan het uitbreiden van haar assortiment. Hieronder onze reeds beschikbare producten:

Boekje: Grappige uitspraken uit de zorg (deel 1)Grappige uitspraken uit de zorg (deel 1)
Een boekje met meer dan 250 waargebeurde grappige uitspraken van personeel en patiënten uit de zorg met als doel te tonen dat de zorg naast alle bezuinigingen en regellast ook erg leuke kanten heeft. 'Grappige uitspraken uit de zorg' is ideaal als cadeau voor verplegend personeel met Sinterklaas, Kerst, verjaardag, dag van de verpleging. Daarnaast mag het niet ontbreken in pauzeruimtes, kantines en wachtruimtes. Koop het voor maar € 5,95 via de boekhandel of direct via onze website.

Boekje: Grappige uitspraken uit de zorg (deel 2)Grappige uitspraken uit de zorg (deel 2)
Een pocket met meer dan 250 waargebeurde grappige uitspraken van personeel en patiënten uit de zorg met hetzelfde doel als deel 1. We verzamelden nieuwe grappige uitspraken en ook dit deel mag niet ontbreken in uw collectie. Koop het voor maar € 5,95 via de boekhandel of direct via onze website.

Grappige uitspraken uit het basisonderwijs (deel 1)
Boekje: Grappige uitspraken uit het basisonderwijs (deel 1)
Een boekje met meer dan 250 waargebeurde grappige uitspraken van juffen, meesters en leerlingen uit het basisonderwijs met als doel het mooie beroep van leraar in het zonnetje te zetten, in tijden van bezuinigingen en papierwerk. 'Grappige uitspraken uit het basisonderwijs' is ideaal als cadeau voor leraren en ouders van kinderen op de basisschool met de dag van de leraar, Sinterklaas, Kerst, verjaardag of als bedrijfsgeschenk. Het mag ook niet ontbreken in de lerarenkamer. Koop het vanaf nu voor maar € 5,95 via onze website of via de boekhandels.