Reacties

Hieronder vindt u reacties van lezers en geinteresseerden. Laat ook een reactie, idee, grap of leuke uitspraak achter!


Bezoek onze facebook pagina
 
Berichten: 1 - 5
Totaal: 33
 
Naam: Alexander Plaats: Bergen op Zoom
   

Reactie:

Verpleegkunde - Laat een afbeelding van een koe aan een dementerende vrouw zien. Geven als tip geeft melk. Mevrouw zegt vol overtuiging dat is een melkgever!

Geplaatst: 05-06-2018 15:01
 
Naam: elly tas Plaats: rotterdam
   

Reactie:

enkele grappige in het OV gehoorde opmerkingen: - kort na de invoering van de strippenkaart in 1980 komt een vouw naar de trambestuurder en vraagt "kan ik ook bij u strippen", waarop de bestuurder zegt, "wel bij mij thuis, maar niet hier in de tram" - een jonge vrouw wil een één-zone kaartje hebben, maar vraagt aan de conducteur "heeft u een kleintje", waarop de conducteur reageert met, "ach mevrouw, mijn vrouw klaagt niet" - een andere vrouw komt bij de conducteur en wil twee twee-zone kaartjes hebben, maar zij zegt op zijn Rotterdams "twee kleintjes twee zonen" waarop de conducteur zegt "twee kleintjes kun je krijgen, maar je gaat geen eisen stellen". - twee oudere dames tegen elkaar "mijn kleindochter heeft een meisje gekregen, maar dat ging niet zo gemakkelijk, want ze heeft het gekregen na kunstmatige intimidatie" - twee oudere dames tegen elkaar: de ene zegt "ik heb nu honderd TV kanalen, waarop de ander reageert, ik heb er maar negen. Hierop reageerde de ander weer met, Oh dan kijk jij nog anaal.

Geplaatst: 07-07-2016 20:46
 
Naam: Monique Plaats: Houten
   

Reactie:

Gelezen in een bericht van patient: Hij wil graag een "secret opinion". En van een andere patient bij de vraag op een vragenlijst pre OK of hij kan vertellen wat voor een operatie hij gaat krijgen: "een niertransplantage"

Geplaatst: 21-12-2015 20:21
 
Naam: Daphne Spoolder Plaats: Eindhoven
   

Reactie:

Ik heb nog een grappige uitspraak: Familie van een patiënt: "Die 99 op de monitor, is dat de lichaamstemperatuur?" (over de saturatie)

Geplaatst: 24-02-2015 14:54
 
Naam: Janny Plaats: Alkmaar
   

Reactie:

Boekjes over de zorg geven we als afdeling als afscheidscadeautje aan leerlingen en stagiaires die bij ons hebben gewerkt. Altijd leuke reacties! Een tip.

Geplaatst: 15-01-2015 08:49
 
Volgende berichten